Menu

За мен

Здравейте,

казвам се Виктор Терзийски и съм дългогодишен персонален фитнес инструктор и състезател по бодибилдинг и фитнес (културизъм). В културизма съм трикратен вицерепубликански шампион и многократен финалист на престижни турнири.

Състезателна история:

2007г. Републиканско за юноши и младежи категория до 70кг. 2-ро място

2008г. Републиканско за юноши и младежи категория до 70кг. 2-ро място

2008г. Турнир „Пловдив“ мъже до 70кг. 7-мо място

2008г. Турнир“Мечката“  мъже до 70кг. 6-то място

2009г. Републиканско за юноши и младежи до 70кг. 2-ро място

2017г. Турнир“Пловдив“  мъже до 80кг 4-то място (виж галерия)

Имам огромен опит в тренирането на хора и изготвянето на хранителни програми.Помогнал съм на стотици хора да постигнат и реализират мечтите си. Стажа ми в фитнес залата е над  14 години. Състезателният ми стаж над 10 години. От 2016 година имам собвстена линия за хранителни добавки, разработени и произведени за максимални резултати и с най-висока качество.

Целите ми са:

>Да помогна на колкото мога повече хора с моите статии, услуги и продукти да постигнат желаните резултати и да бъдем един отбор(VT TEAM).

>Да демонстрирам как може да се промените и да ви мотивирам да направите първата стъпка.

>Да публикувам в социалните си мрежи видео клипове,снимки и статии за да мога да демострирам много упражнения, методики и хранителни тънкости ,който да ви бъдат от полза.

>Да развия самия себе си.Да се променям в позитивна насока . Дисциплината е ключа на успеха не само в постигането на мечтаната фигура ,а и на постигането на каквито и  цели да имате в живата си.

> Надявам се да Ви бъда максимално полезен и заедно да извървим пътя до успеха.

Условия към вас: Да бъдете отдадени на 100% в нашето начинание и да позволите презареждането да бъде осъществено до край !!!

 

С уважение: Виктор Терзийски