Menu

Reload VT

RELOAD NUTRITION VT е линия за хранителни добавки, която разработих аз Виктор Терзийски (фитнес инструктор и състезател по културизъм). Създадох линията през 2016 година и за този кратък срок от време тя събра много последователи ,състезатели и клиенти. Това се получи заради високото качество на субстанциите и иновативното овкусяване.Идеята да създам тези хранителни добавки ми дойде поради факта ,че в културизма не се правят компромиси и стриктното изпълнение на хранителния режим е много важно,а да пазиш режима си стриктно и да приемаш хранителни добавки с нискокачествени суровини и овкусявани със захар и неподходящи овкусители е лудост. Тогава ми дойде идеята да създам тази линия с висококачествени инстантни суровини и овкусени изцяло със Стевия(естествен овкусител подходящ за диабетици ,който не вдига кръвната захар).

Продуктите са без аналог на бг пазара. Използвани са иновативни съчетания на суровини и методи позволяващи максималното усвояване на продуктите(карбонатен буфер pH).

Всеки опитал продуктите сам се е убедил в качвството им. От екипа на RELOAD NUTRITION VT сме радостни ,че Ви помагаме да осъществите целите си.

За повече информация можете да се свържете лично с мен Виктор Терзийски и ще получите информацията която Ви интересува.

 

С уважение: Виктор Терзийски

 

Продукти:

BCAA Power pH Golden Edition 200гр.

BCAA-Power-pH-Golden-Edition.jpg (1152×1036)

Creatine Power pH Golden Edition 100гр.

Creatine-Power-pH-Golden-Edition-100gr..jpg (1152×1036)

OMEGA-3 Golden Edition 120 caps.

OMEGA-3 Golden Edition 120 caps.

Glutamine pH Power Golden Edition 100гр.

Multivit pH Power Golden Edition 100гр.

Arginine Power Golden Edition 500 мл.

Testopower 500мл.

Syneprine Power Golden Edition 500мл.